top of page

מידע כללי

 

אנו מכבדים את הסודיות של כל מידע אישי שאתה עשוי לספק לנו. "נתונים אישיים" מתייחסים לכל מידע המזהה או עשוי לזהות אותך באופן סביר, והוא עשוי לכלול דברים כגון כתובת הדוא"ל שלך, כתובת פיזית או דואר, או מספר טלפון נייד.

 

נתונים אישיים ייאספו במהלך ביקורים באתר ובחנויות בהתאם לאינטראקציה שלך עם השירותים והתכונות שלנו. החברה היא הגורם האחראי לעיבוד הנתונים האישיים שלך והיא גם הצד השולט ומנהל את הנתונים האישיים שנאספים ומעובדים, מטרות העיבוד ותנאיו, היקף העברת הנתונים האישיים לצדדים שלישיים, הגנת המידע אמצעים שננקטו כדי להגן ולשמור נתונים, וכיצד תוכל לבדוק את עיבוד הנתונים שלך ולאכוף את זכויותיך.

איזה מידע אנחנו אוספים

סעיף זה מתאר איזה מידע אנו אוספים ממך דרך האתר והשירותים שלנו. אנו עשויים לקבל מידע (כולל מידע אישי) בדרכים הבאות:

מידע שאתה מספק לנו

בעת אינטראקציה עם האתר והשירותים שלנו, אנו אוספים מידע אישי כגון:

  • פרטי התקשרות כגון שם פרטי ושם משפחה, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת בית או עסק, כתובת למשלוח, מספרי טלפון, מספרי סלולר;

  • מידע פיננסי כגון מספר כרטיס האשראי או כרטיס החיוב שלך, פרטי חשבון הבנק והיסטוריית התשלומים, השירותים והרכישות שלך; 

  • מידע שאתה משתף באמצעות פונקציית הצ'אט באתר או באפליקציות

  • מידע על מדיה חברתית, כגון ידיות במדיה חברתית, תוכן ונתונים אחרים המשותפים איתנו באמצעות תכונות של צד שלישי בהן אתה משתמש באתר שלנו, באפליקציות ובשירותים אחרים (כגון כלים, שירותי תשלום, ווידג'טים ותוספים המוצעים על ידי מדיה חברתית שירותים כמו פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר) או שפורסמו בדפי מדיה חברתית (כגון עמוד המדיה החברתית שלנו או דפים אחרים הנגישים לנו); ו/או

  • מידע אחר שיכול לשמש באופן סביר כדי לזהות אותך אישית או לזהות את משק הבית או המכשיר שלך.

אנו עשויים גם לקבל ממך מידע אישי כאשר אתה מספק לנו את המידע במפורש. דוגמאות למקורות שמהם אנו אוספים מידע כוללות שיחות טלפון איתך, מכתבים, הודעות דואר אלקטרוני או תקשורת אחרת ממך, מידע המסופק באמצעות צ'אט מקוון או שירותי תמיכה, טפסי אינטרנט או קלט/העלאות לאתר או לאפליקציות שלנו, מסמכים שסיפקת אלינו, או הפניות והפניות שסופקו לנו בקשר לבקשות העסקה שלך.

החלטתך לספק לנו מידע אישי היא מרצון, אך אם תבחר שלא לספק מידע מבוקש, ייתכן שלא תוכל לנצל את כל התכונות של האתר, האפליקציות או השירותים שלנו.

כיצד אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך   

אנו אוספים ומשתמשים במידע למטרות עסקיות ומסחריות בהתאם לפרקטיקות המתוארות במדיניות פרטיות זו.  חלק מהנתונים האישיים שאנו אוספים חיוניים לעיבוד הבקשות שלך (בעיקר שמות פרטיים ושמות משפחה, כתובות דואר, כתובות דואר אלקטרוני ומספר טלפון). בהסכמתך, החברה עשויה גם להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרות שיווק, מה שאומר שיישלח אליך מידע פרסומי ומידע על מוצרי החברה, כגון מבצעים, אירועים מיוחדים שמארגנת החברה או בהם היא משתתפת, ולעריכת סקרים. וסקרים.  

 

החברה גם משתמשת בנתונים האישיים שלך כדי:

  • שפר את השירותים באתר

  • נהל את החשבונות והרישומים שלנו

  • נהל את המנוי לניוזלטר שלך

  • לטפל בפניות ובקשות שלך

  • לערוך נתונים סטטיסטיים אנונימיים על ביקורים באתר האינטרנט שלנו

  • אפשר גישה לפונקציות מסוימות באתר האינטרנט שלנו

  • שלח הודעות הקשורות לשירות, כולל הודעות והודעות מנהליות כגון אישור הזמנה

  • בצע פרופיל או ניתוח מסוים של לקוחות

  • לניהול שביעות רצון הלקוחות לגבי מוצרים, שירותים או תכנים

  • ערכו מחקר שוק כדי שנוכל לשפר באופן מתמיד את השירותים שאנו מספקים ללקוחותינו

  • זהה מוצרים ושירותים שאנו חושבים שאתה עשוי להתעניין בהם על סמך המידע שלך, כגון היסטוריית הרכישות שלך והאינטראקציות הקודמות שלך איתנו

  • כדי להגן מפני הונאה וגניבת זהות וכדי לציית ולאכוף דרישות משפטיות החלות, תקנים רלוונטיים בתעשייה והמדיניות שלנו, לרבות התנאים וההגבלות שלנו.

  • לתקשר איתך

  • סנן את ההזמנות שלנו לאיתור סיכון פוטנציאלי או הונאה

עוגיות

 

אנו משתמשים בעוגיות ובטכנולוגיות מעקב אחרות כדי להתאים אישית את החוויה שלך, לנתח מגמות משתמשים ולשפר את השירותים. טכנולוגיות מעקב אלו מאפשרות לנו לאסוף מידע כגון סוג המכשיר שלך, סוג הדפדפן, אינטראקציות עם האתר או האפליקציות שלנו, מיקום גיאוגרפי, בקשת האינטרנט שלך, התאריך והשעה של בקשת האינטרנט שלך, כתובת פרוטוקול האינטרנט שלך, שם הדומיין שלך ספק שירותי אינטרנט ונתונים אחרים. אם ניתן לזהות אותך ממידע זה, למשל על ידי שילוב עם פיסות מידע אחרות, אנו נתייחס למידע זה כאל מידע אישי.

אתה יכול לשנות את תצורת הדפדפן שלך כדי לסרב לקבל קובצי Cookie, אך ייתכן שעשייה זו עלולה לגרום לפונקציונליות מוגבלת של האתר. לדוגמה, ייתכן שלא נוכל לזהות את המחשב או המכשיר שלך, וייתכן שתצטרך להתחבר בכל פעם שתבקר.

אנו עשויים להשתמש ב"עוגיות" (קובץ טקסט קטן שנשלח על ידי המחשב שלך בכל פעם שאתה מבקר באתר שלנו) או בטכנולוגיות דומות כדי להקליט נתוני יומן. דפדפנים רבים מקבלים כברירת מחדל עוגיות. ייתכן שתוכל לשנות הגדרה זו בדפדפן שלך ותוכל גם לנקות את העוגיות שלך. אם תעשה זאת, אתה עלול לאבד חלק מהפונקציונליות של האתר שלנו. בדוק את פונקציית העזרה של הדפדפן שלך כדי ללמוד עוד על אפשרויות הגדרת העוגיות שלך.

אנו עשויים להשתמש בסוגי העוגיות הבאים:

  • פרסום וניתוח

  • עוגיות חיוניות

  • עוגיות פונקציונליות

  • עוגיות של מדיה חברתית

  • עוגיות פרסום

אנו עשויים גם להשתמש בתג פיקסל שהוא קובץ גרפי קטן המאפשר לנו ולצדדים שלישיים לפקח על השימוש באתר ולספק לנו מידע על סמך האינטראקציה שלך עם האתר. תגים אלה עשויים לאסוף את כתובת ה-IP מהמכשיר שבו טענת את הדף, סוג הדפדפן. תגי פיקסל משמשים גם על ידי צדדים שלישיים שלנו לאיסוף מידע כשאתה מבקר באתר שלנו, הקישורים ופעולות אחרות שאתה מבצע באתר שלנו, ואנו עשויים להשתמש במידע זה בשילוב עם עוגיות כדי להציג פרסומות ממוקדות.  

 

שיתוף המידע האישי שלך

איננו חולקים מידע אישי או פיננסי אודותיך עם אנשים אחרים או חברות שאינן קשורות, אלא בנסיבות הבאות:

 

  • אנו נחשוף את המידע האישי שלך לספקי צד שלישי למטרות אספקת שירותי תשלום מקוונים ואחרים, טיפול בבדיקות אשראי ומניעת הונאה, וכל שירות אחר הנדרש על מנת שנוכל להשתמש במידע שלך למטרות המפורטות בסעיף מידע אתה מספק לנו וכיצד אנו משתמשים בו

  • אנו נחשוף את המידע האישי שלך לכל סוכנות אכיפת חוק, בית משפט, רגולטור, רשות ממשלתית או צד שלישי אחר כאשר אנו סבורים שהדבר נחוץ כדי לעמוד בחובות חוקית או רגולטורית, או בדרך אחרת כדי להגן על זכויותינו או זכויות של כל צד שלישי. ;  ו

  • אנו נחשוף את המידע האישי שלך לכל צד שלישי שרוכש, או שאליו אנו מעבירים, את כל הנכסים והעסקים שלנו, או באופן מהותי. במידה ומכירה או העברה כזו תתרחש, אנו נעשה מאמצים סבירים כדי לנסות להבטיח שהישות אליה אנו מעבירים את המידע האישי שלך משתמשת בו באופן העולה בקנה אחד עם מדיניות פרטיות זו.

תושבי קליפורניה  

על פי סעיפי הקוד האזרחי של קליפורניה 1798.83-1798.84, תושבי קליפורניה שיש להם קשר עסקי מבוסס עם החברה זכאים לבקש מאיתנו הודעה המתארת אילו קטגוריות של נתונים אישיים אנו חולקים עם צדדים שלישיים למטרות השיווק הישיר שלהם. הודעה זו תזהה את קטגוריות המידע המשותף עם צדדים שלישיים ותכלול רשימה של צדדים שלישיים איתם היא משותף, בצירוף שמותיהם וכתובתם.

סעיפי הקוד האזרחי של קליפורניה 1798.115(c), 1798.130(a)(5)(c), 1798.130(c) ו- 1798.140 מציינים כי ארגונים צריכים לחשוף אם קטגוריות מסוימות של מידע נאספות, "נמכרות" או מועברות עבור "העסקים" של ארגון תכלית" (כפי שמוגדרים מונחים אלה בחוק קליפורניה).   תוכל למצוא רשימה של קטגוריות המידע שאנו אוספים ומשתפים בנספח גילוי שיתוף המידע בקליפורניה הזמין למטה. שים לב שמכיוון שרשימה זו היא מקיפה היא עשויה להתייחס לסוגי מידע שאנו חולקים על אנשים אחרים מלבדך. איננו מפלים לרעה תושבי קליפורניה המממשים כל אחת מהזכויות המתוארות במדיניות פרטיות זו.

 

אם אתה תושב קליפורניה מתחת לגיל 18 ומשתמש רשום באתר, אתה יכול לבקש שנסיר תוכן או מידע שפרסמת באתר האינטרנט שלנו. אנא שים לב כי תשובה לבקשתך עשויה שלא להבטיח הסרה מלאה או מקיפה מהאתר שלנו (למשל, אם התוכן או המידע פורסם מחדש על ידי משתמש אחר). כדי לבקש הסרה של תוכן או מידע, אנא צור איתנו קשר בכתובת או בדוא"ל למעלה.

המדיניות עודכנה לאחרונה: אפריל 2020

 

 

גילוי שיתוף מידע בקליפורניה

סעיפי הקוד האזרחי של קליפורניה 1798.115(c), 1798.130(a)(5)(c), 1798.130(c) ו-1798.140 מציינים כי על ארגונים לחשוף אם הקטגוריות הבאות של מידע אישי נאספות, מועברות עבור "תמורה בעלת ערך", או מועבר ל"מטרה עסקית" של ארגון (כפי שמוגדרים מונחים אלה בחוק קליפורניה).   להלן מציינים את קטגוריות המידע האישי שאנו אוספים ומעבירים במגוון הקשרים.   שים לב שמכיוון שרשימה זו היא מקיפה, היא עשויה להתייחס לסוגי מידע שאנו אוספים ומשתפים על אנשים אחרים מלבדך.   לדוגמה, בעוד אנו מעבירים מספרי כרטיסי אשראי או כרטיסי חיוב למטרות העסקיות שלנו כדי לעבד תשלומים עבור הזמנות שבוצעו אצלנו, איננו אוספים או מעבירים מספרי כרטיסי אשראי או כרטיסי חיוב של אנשים ששולחים שאלות דרך "צור קשר" באתר שלנו " עמוד.   

 

אנו אוספים וחושפים למטרות עסקיות את סוגי המידע הבאים:

מזהים הכוללים שם אמיתי, כינוי, כתובת דואר, מזהה אישי ייחודי, מזהה מקוון, כתובת פרוטוקול אינטרנט (IP), כתובת דואר אלקטרוני, שם חשבון או מזהים דומים אחרים.

 

  • מידע אישי המתואר בסעיף 1798.80 בקוד האזרחי של קליפורניה.

  • מידע מסחרי.

  • מידע על פעילות אינטרנט או רשת אלקטרונית אחרת.

  • נתוני מיקום גיאוגרפי.

  • מידע אודיו, אלקטרוני, ויזואלי או דומה.

  • מסקנות הנגזרות מהמידע שזוהה לעיל.

בטחון

כדי להגן על המידע האישי שלך, אנו נוקטים באמצעי זהירות סבירים ועוקבים אחר שיטות העבודה המומלצות בתעשייה כדי לוודא שהוא לא יאבד, נעשה בו שימוש לרעה, ניגש אליו, נחשף, ישונה או מושמד.
אם תספק לנו את פרטי כרטיס האשראי שלך, המידע מוצפן באמצעות טכנולוגיית SSL (Secure Socket Layer) ומאוחסן בהצפנה AES-256. למרות ששום שיטת שידור דרך האינטרנט או אחסון אלקטרוני אינה מאובטחת ב-100%, אנו פועלים לפי כל דרישות ה-PCI-DSS ומיישמים תקנים נוספים בתעשייה המקובלים.

 

זכויות משתמש

בכל עת, אתה רשאי לממש את זכויותיך על פי החוק החל, לרבות:

 

  1.  גישה למידע האישי שלך. אתה יכול לבקש גישה למידע האישי שלך על ידי יצירת קשר בכתובת המתוארת להלן. אם הדבר נדרש על פי חוק, על פי בקשה, נעניק לך גישה סבירה למידע האישי שיש לנו עליך.

  2.  שינויים במידע האישי שלך. אנו סומכים עליך שתעדכן ותתקן את המידע האישי שלך.   רוב האתרים שלנו מאפשרים לך לשנות או למחוק את פרופיל החשבון שלך.   אם האתר שלנו אינו מאפשר לך לעדכן או לתקן מידע מסוים, אנא צור איתנו קשר בכתובת המתוארת להלן על מנת לבקש שהמידע שלך יהיה  שונה. שים לב שאנו עשויים לשמור מידע היסטורי בקבצי הגיבוי שלנו כפי שמותר בחוק.  

 

3.  מחיקת המידע האישי שלך.   בדרך כלל אנו שומרים את המידע האישי שלך לתקופה הדרושה כדי למלא את המטרות המפורטות במדיניות זו, אלא אם כן נדרשת או מותרת תקופת שמירה ארוכה יותר על פי חוק.   עם זאת, אתה רשאי לבקש מידע לגבי משך הזמן שאנו שומרים סוג מסוים של מידע, או לבקש שנמחק את המידע האישי שלך על ידי יצירת קשר בכתובת המתוארת להלן.   אם הדבר נדרש על פי חוק, אנו נעתר לבקשה למחיקת מידע, אך עליך לשים לב שבמצבים רבים עלינו לשמור את המידע האישי שלך כדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו, לפתור מחלוקות, לאכוף את ההסכמים שלנו או למטרות עסקיות אחרות שלנו.  

 

4.  התנגדות לעיבוד מסוים.   אתה יכול להתנגד לשימוש שלנו או לחשיפת המידע האישי שלך על ידי יצירת קשר בכתובת המתוארת להלן.   אתה רשאי להתנגד לעיבוד הנתונים רק מסיבות לגיטימיות.

 

5.   מעקב מקוון.   כרגע איננו מזהים אותות אוטומטיים של דפדפן לגבי מנגנוני מעקב, שעשויים לכלול הוראות "אל תעקוב".

 

6.   אימיילים לקידום מכירות. אתה יכול לבחור לספק לנו את כתובת הדואר האלקטרוני שלך במטרה לאפשר לנו לשלוח אליך ניוזלטרים, סקרים, הצעות וחומרי קידום מכירות אחרים בחינם, כמו גם הצעות ממוקדות מצדדים שלישיים.   אתה יכול להפסיק לקבל הודעות דוא"ל לקידום מכירות על ידי ביצוע הוראות ביטול הרישום במיילים שאתה מקבל.   אם תחליט לא לקבל הודעות דוא"ל לקידום מכירות, אנו עשויים עדיין לשלוח לך הודעות הקשורות לשירות.

 

7.   הודעות טקסט לקידום מכירות.   אם אתה מקבל מאיתנו הודעת טקסט המכילה מידע פרסומי, תוכל לבטל את הסכמתך לקבלת הודעות טקסט עתידיות על ידי מענה "עצור".

 

8.   דיוור לקידום מכירות.   אם בכל עת אינך מעוניין לקבל מאיתנו הצעות ו/או חוזרים תוכל להסיר את עצמך מרשימות התפוצה שלנו על ידי שליחת דואר אלקטרוני לכתובת למטה. שימו לב שהדיוור שלנו מוכנים לפני שליחתם. למרות שנסיר את שמך מרשימת התפוצה שלנו לאחר קבלת בקשתך, ייתכן שעדיין תקבל מאיתנו דיוור שנשלח לפני שהשם שלך הוסר.

 

9.   ביטול הסכמה.   אם תבטל את הסכמתך לעיבוד מידע אישי, ייתכן שלא נוכל עוד לספק לך שירותים. במקרים מסוימים, אנו עשויים להגביל או לדחות את בקשתך לביטול הסכמה אם החוק מתיר או מחייב אותנו לעשות זאת, או אם אין באפשרותנו לאמת את זהותך כראוי. אתה רשאי לבטל את ההסכמה לעיבוד (כאשר עיבוד כזה מבוסס על הסכמה) על ידי פנייה אלינו בכתובת המתוארת להלן.

 

שימו לב, כנדרש בחוק, אנו נדרוש מכם להוכיח את זהותכם.   אנו עשויים לבצע אימות זהות באמצעות שיחת טלפון או דוא"ל. בהתאם לבקשתך, אנו נבקש מידע כגון שמך, הפריט האחרון שרכשת מאיתנו או תאריך הרכישה האחרונה שלך מאיתנו. אנו עשויים גם לבקש ממך לספק הצהרה חתומה המאשרת את זהותך. בעקבות בקשה, אנו נעשה מאמצים סבירים לספק, לתקן או למחוק מידע אישי אודותיך בקבצים שלנו.

 

סוכן מורשה

אתה יכול להשתמש בסוכן מורשה כדי להגיש בקשה לגשת למידע שלך, למחוק את המידע שלך או לבטל את הסכמתך למכירת המידע שלך. כדי לייעד סוכן למטרות אלה:

עליך לספק לנו עותק של הרשאה כתובה וחתומה שניתנה לסוכן המורשה שלך; ואתה חייב לאמת את זהותך ישירות איתנו.

למימוש זכויותיך ולכל שאלה הנוגעת לעיבוד נתונים אישיים על ידי החברה, אנא פנה אלינו  בדוא"ל בכתובת info@royterwatches.com או בטלפון 347-871-6363

פרטיות ילדים

האתר והשירותים שלנו אינם מיועדים לילדים מתחת לגיל 18, ואיננו אוספים או מקבלים מידע אישי מהם ביודעין. אם נודע לנו שקיבלנו מידע אישי מילד מתחת לגיל 18, נמחק את הנתונים. אם אתה סבור שקיבלנו מידע אישי מילד מתחת לגיל 18, תוכל לפנות אלינו בכתובת  info@roytewatches.com  לבקש מחיקת מידע זה.

 

שינויים בהודעת פרטיות זו

אנו עשויים לשנות את הודעת הפרטיות הזו בכל עת. אנו נפרסם את כל השינויים בהודעת פרטיות זו בעמוד זה ונציין בראש הדף את תאריך כניסת ההודעה ששונתה לתוקף. לכן אנו ממליצים לך להתייחס לדף זה באופן שוטף כדי שתהיה מודע להודעת הפרטיות הנוכחית שלנו. אם הדבר נדרש על פי החוק החל, אנו נודיע לך על השינויים. על ידי המשך השימוש באתר ו/או בשירותים או מתן מידע לאחר שהועלתה הודעת החלפה כזו, אתה מסכים כי תיחשב כמי שהסכמת להיות מחויב להודעת הפרטיות כפי ששונתה.

שאלות ומידע ליצירת קשר

אם יש לך שאלות, הצעות או שאתה רוצה
  לתקן, לתקן או למחוק כל מידע אישי שיש לנו עליך, לרשום תלונה, או פשוט מעוניין במידע נוסף, אנא צור קשר עם קצין תאימות הפרטיות שלנו בכתובת  info@royterwatches.com או התקשר אלינו למספר 347-871-6363

Royter Watches, LLC

info@royterwatches.com

347-871-6363

תנאים והגבלות של Royter

bottom of page